serveis nàutics

Volem que gaudeixi de la seva estada sense cap tipus de preocupació

El nostre objectiu fonamental és proporcionar-li totes les facilitats, tant per a vostè com per a la seva embarcació.

LLOGUER DE VEHICLE ELÈCTRIC

LLOGUER DE VEHICLE ELÈCTRIC

Alcudiamar és el primer port esportiu de Mallorca a oferir un servei de lloguer de vehicles elèctrics per hores. Gràcies a la nostra col·laboració amb Muvon Carsharing, pot llogar un BMW i3 per als seus desplaçaments a l'illa. Descarregui l'app de Muvon en el seu dispositiu iOS o Android a través del següent enllaç. El procés és 100% online.

Més informació aquí

Aigua i electricitat per a l'embarcació

Aigua i electricitat per a l'embarcació

Les embarcacions del port compten a la seva zona d'amarrament dels serveis d'aigua i electricitat per a qualsevol cosa que necessiti. Amb potència de 220 a 380 watts fins a 63 ampers.

Servei de panyols

Servei de panyols

Aquest nou servei està orientat a oferir als nostres clients un traster o magatzem al port, de 4 m2 de superfície, per guardar de forma pràctica, cómoda i segura els pertrets, eines, equips, recanvis, accessoris i altres estris nàutics necessaris per a la navegació i el manteniment de la seva embarcació.

Aigües de sentines i fecals

Aigües de sentines i fecals

En un punt especialment preparat i senyalitzat, els clients d’Alcudiamar podran disposar d’aquest servei gratuït amb total comoditat ,les 24 hores del dia, els 365 dies de l´any.

Travelfit de 150 tones i grues mòbils

Travelfit de 150 tones i grues mòbils

El nostre travelift de 150 tones garanteix les operacions de botadura i varada per procedir al carenat o a qualsevol altre servei que precisi. Les nostres grues mòbils li facilitaran les operacions si disposa d´una embarcació de petita eslora.

Varador

Varador

El nostre varador, de gran superfície (12.000 m2), està dotat dels més moderns mitjans tècnics per a la cura i conservació de la seva embarcació: travelift i grues mòbils, en funció de les mides de la seva embarcació, procediran a l´operació de varada i botadura amb la màxima eficàcia; una plataforma elevadora que li facilitarà els treballs en altura.

Una vegada tingui la seva embarcació en el varador, Alcudiamar posa a la seva disposició tot un seguit de serveis que cobriran totes les seves necessitats.

Neteja de fons

Neteja de fons

Per a que el rendiment de la seva embarcació estigui al 100%, un dels serveis que Aldudiamar li ofereix és la neteja de fons. Com bé sap vostè, el mar és el causant, en un període de temps molt curt, de la deterioració i de l´acumulació de resistències naturals, que faran que notem en el nostre vaixell un augment de fricció sobre l´aigua i la seva conseqüent baixada de rendiment. Posi´s en mans del millor equip de professionals, especialment formats i realitzi el millor manteniment sense preocupacions.

Pintura per a l'embarcació

Pintura per a l'embarcació

Posam a la seva disposició als nostres especialistes per oferir aquest servei de pintura per a la seva embarcació.
En el nostre port fem ús dels productes més exigents per dur a terme un bon treball.
Mitjançant els més exigents productes i el coneixement dels nostres especialistes, amb aquest servei aconseguirà l'acabat que mereix la seva embarcació. Posau-vos en les nostres mans si el que desitja és un treball realitzat amb delicadesa i exactitud.

Gasolinera 24 hores

Gasolinera 24 hores

En la nostra estació de servei tindrà a la seva disposició la possibilitat de repostar combustible durant les 24 hores del dia els 365 dies de l´any. Disposem de tot el que Vostè i la seva embarcació puguin necessitar: gasoil A, gasolina 95, compressor d´aire, aigua potable, venda de gel i oli de motor, etc…per què el nostre objectiu és també proposar-li totes les comoditats possibles durant la seva estada.

Allotjament

Allotjament

En Alcudiamar disposa del Botel Alcudiamar Club, un hotel temàtic nàutic de 4 estels en el cor del port. La seva ubicació única, amb vista al mar i al port, i els seus serveis de primera qualitat faran de les seves vacances una experiència única.
Les seves característiques úniques ho converteixen en una destinació exclusiva a Alcúdia i en tota l´illa, amb un conjunt d´instal·lacions i serveis pensats per satisfer als clients més exigents.

Recollida selectiva

Recollida selectiva

Recorrent les nostres instal·lacions comprovarà l´especial incidència en quants aspectes afecten a la neteja i cura de les mateixes, i el respecte cap a la seva conservació i cap al medi ambient. La comoditat durant la seva estada i la conservació del medi ambient són un dels objectius d’Alcudiamar, per a això hi ha contenidors de recollida selectiva (paper i cartró, vidre i envasos) distribuïts per totes les nostres instal·lacions.
A més d´això disposen d´un punt de recollida de residus perillosos a la zona del varador (absorbents, oli usat, aerosols, aigües de sentines, bateries, bengales, envasos de plàstic i de metall contaminats, filtres, fluorescents, llots de rentat, piles, tòners, i restes que contenen hidrocarburs) que faran que la seva estada sigui més còmoda.

Moll d�espera

Moll d�espera

Disposem d´un moll d´espera, amb el qual podrà gaudir de l´oportunitat de realitzar una breu visita al nostre port, beneficiar-se de tots els serveis que li oferim o conèixer els magnífics voltants que donen un caràcter màgic a la zona nord-est de Mallorca.
Si la seva necessitat és per motius mecànics, també podrà disposar d´aquest moll d´espera, així com de tot el que precisi per continuar el seu viatge o accedir al pantalà assignat.

Bugaderia

Bugaderia

Posam a la seva disposició al port un servei de bugaderia.  Aquest servei compta amb rentadores i assecadores de gran capacitat, i també li oferim servei de planxa, perquè la nostra intenció és fer-li oblidar totes les seves preocupacions, oferint-li tot el que pugui necessitar perquè el seu viatge sigui inoblidable.

Lavabos i dutxes

Lavabos i dutxes

Alcudiamar disposa d´instal·lacions totalment preparades i condicionades  per facilitar-li l´estada: els lavabos i dutxes compten amb aigua calenta proporcionada per energia solar,assecador, canviador de nados, calefacció, etc…sense oblidar que estan totalment condicionades per a persones amb mobilitat reduïda.
Podrà utilitzar el nostre modern servei de lavabos i dutxes amb la targeta que li facilitarem a la seva arribada.

Oci i entreteniment

Oci i entreteniment

A uns pocs metres d’Alcudiamar trobarà un parc infantil a la seva disposició tots els dies de l´any.
Dins del propi recinte del port tenen a la seva disposició les magnífiques instal·lacions del Botel Alcudiamar. Podrà gaudir de piscina interior i exterior, sauna, jacuzzi, gimnàs i terrasses amb vistes al mar per a relaxar-se i convertir la seva estada en una experiència inoblidable.
Consulti disponibilitat i tarifes especials per a clients d’Alcudiamar en Botel Alcudiamar.

P�rquing

P�rquing

Si decideix utilitzar el seu vehicle, Alcudiamar disposa d´una àmplia zona d´aparcament totalment reservada per a clients. L´accés està regulat per un vigilant i el recinte compta amb places reservades per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a aquest servei de pàrquing tarifat amb control de lectura de matrícules, podrà utilitzar la nostra innovadora targeta magnètica o el tiquet que li lliuraran a  l´entrada.

Servei contraincendis

Servei contraincendis

A Alcudiamar comptam amb tot un seguit d'armaris contraincendis dotats d'extintor i mascareta de protecció, cèrcols salvavides i escales per sortir de l'aigua, preses d'aigua i electricitat. Tot pensat per a la seva comoditat i seguretat.

Emissora de radi

Emissora de radi

D´una forma molt senzilla, podrà posar-se en contacte amb nosaltres perquè puguem assignar-li un amarratge i dirigir-se a ell amb total seguretat. Contacti amb nosaltres a través de la freqüència marina (canal 9).

Salvament marítim

Salvament marítim

Per augmentar la seva seguretat fora del port, a Alcudiamar té a la seva base l´embarcació de Salvament Marítim SAIPH, dotada de les millors condicions i preparada professionalment per a  que qualsevol imprevist sigui solucionat amb la màxima rapidesa.

Accessibilitat

Accessibilitat

Totes les nostres instal·lacions estan adaptades per a les persones amb mobilitat reduïda (rampes d´accés, zones de pàrquing específiques, lavabos i dutxes adaptats, etc)

Atenció Multilingüe

Atenció Multilingüe

A Alcudiamar disposem de personal d´atenció al client de diverses nacionalitats que li proporcionaran una atenció personalitzada en funció de les seves necessitats i  del seu idioma.

Zona cardioprotegida

Zona cardioprotegida

Alcudiamar disposa de desfibril·ladors semiautomàtics (DESA) i de personal degudament format per a l´atenció inicial d´una parada cardiorespiratòria, tot per a garantir la seva seguretat i tranquil·litat.

Seguretat

Seguretat

La seva seguretat és el més important per a nosaltres. Disposem de Vigilància 24 hores els 365 dies de l´any en tot el recinte d’Alcudiamar, a més de disposar d´un circuit tancat de video vigilància.

Reserves en lnia

Reserves en lnia

Comptem amb un servei de reserves on-line per poder reservar i veure la disponibilitat d´amarratges en el nostre port. Som un port pioner en la prestació d´aquest servei per agilitar la gestió administrativa i facilitar el servei a tots els nostres clients.

WIFI

WIFI

Alcudiamar disposa de servei gratuït de WIFI per a tots els seus clients.

Marinería 24 hores

Marinería 24 hores

Alcudiamar posa a la seva disposició el servei de Marinería les 24 hores dels 365 dies de l´any, que li ajudarà en les seves maniobres d´atracament i desatracament, li atendrà a la gasolinera i solucionarà qualsevol problema que li pugui sorgir.

Estació meteorològica

Estació meteorològica

La pot consultar online des de la secció METEO de la part superior d´aquesta pàgina.

Compártelo!
compartir facebook compartir twitter compartir google+
RESERVAR AMARRE