presentació

El seu port turístic i deportiu a Alcúdia

Puerto turístico y deportivo
Amarres en Alcudia
Barcos en el puerto de Alcudia
Capitanía Alcudiamar
Puerto en Alcudia Mallorca
Gasolinera en el puerto de Alcudia
Varadero en Alcudiamar

Benvinguda

foto bienvenidaBenvinguda del Conseller Delegat i Director General

És un plaer per mi poder-li donar la benvinguda a aquest espai virtual, en el qual pretenem apropar-nos a navegants i visitants de qualsevol lloc del món. Des d´aquí, volem donar-li a conèixer tots els nostres serveis i novetats i oferir-li un canal per a què pugui posar-se en contacte amb nosaltres sempre que ho desitgi. El port d’Alcudiamar treballa per respondre als nous reptes que se´ns presenten dia a dia, adequant els serveis i les instal·lacions portuàries amb la finalitat de millorar la comoditat dels nostres clients.

Alcudiamar és molt més que un segur refugi per a navegants, és un lloc pel qual passejar tranquil·lament, visitar els seus comerços, degustar els exquisits plats dels seus restaurants, contemplar els seus espectacles, participar en els seus esdeveniments i servir de base i punt de partida per a la pràctica d´esports tan apassionants com la vela, la pesca o el busseig. El Botel Alcudiamar, un hotel temàtic nàutic de quatre estels és un element diferenciador d’Alcudiamar. Un hotel únic que està ambientat com si d´un vaixell es tractés. Compta amb una excepcional zona de confort, amplis jardins, piscina, gimnàs, miniSPA, i un buffet de desdejuni i sopar de variada gastronomia local i internacional.

L´horitzó d’Alcudiamar és un lloc en el qual fixar la vista i cap al qual seguir progressant dia a dia. Un horitzó que sempre torna a dibuixar-se i ens ajuda a entendre que l´important no és aconseguir-ho, sinó avançar sempre en la direcció de l´excel·lència, en el rumb de la modernitat i la satisfacció.Bartomeu Bestard
Conseller Delegat i Director General d’Alcudiamar

Introducció

Alcudiamar constitueix una infraestructura estratègica per a Mallorca. La seva situació en el nord de la illa (03°08’E-39°49’N) converteix aquest port en un segur refugi per a tot tipus d´embarcacions, esportives, d´esbarjo i pesqueres, de totes les eslores i condicions.

La proximitat de la Serra de Tramuntana, al peu de la qual se situa la Badia d´Alcúdia, l´encant del mar Mediterrani i la rica biodiversitat de la més important zona humida de Mallorca, configuren un entorn únic.

Però Alcudiamar és molt més que un segur i bell lloc d´ amarratge. Els seus moderns serveis portuaris i la seva extensa oferta d´allotjament, oci, restauració, esport i comerç fan d’Alcudiamar un lloc amb atractius per a tots els públics, navegants i visitants, turistes i residents, professionals i particulars, amants del mar o simplement de les bones estones, les compres, la gastronomia local i internacional i la bellesa d´un paisatge irrepetible.

La cultura ocupa un lloc d´honor a tan sols 3 quilòmetres del port, a la ciutat emmurallada d´Alcúdia i les ruïnes de l´antiga urbs romana de Pollentia. Allí es troba aquest famós conjunt històric artístic declarat Bé d´Interès Cultural, un lloc màgic que no pot deixar de visitar

Equip humà

L´equip de professionals d’Alcudiamar està a la seva disposició per atendre’l i fer que es senti en família, disposats a resoldre qualsevol dubte o necessitat que pugui sorgir-li durant la seva estada, abans o després de visitar-nos.

Administratius, mariners, tècnics de varador, personal de manteniment i neteja, vigilants… professionals experimentats i capacitats que suposen el major actiu d’Alcudiamar, on considerem que la principal missió és vetllar pel confort i benestar de tota la comunitat d´usuaris i visitants.

En Alcudiamar, volem fer més fàcils els seus tràmits, ajudar-li en qualsevol maniobra d´atracament i desatracament, facilitar-li tota la informació que precisi, mantenir les nostres instal·lacions sempre a punt i, en definitiva, fer de la seva estada en Alcudiamar una experiència plaent i memorable.

Compártelo!
compartir facebook compartir twitter compartir google+
RESERVAR AMARRE