OFERTA DEL PORT / Tendas

HORNBLOWER EMBROIDERY C.B..

HORNBLOWER EMBROIDERY C.B.

HORNBLOWER EMBROIDERY

 

Hornblower Embroidery (Brodats), fundada el 2004, és una empresa familiar propietat de Jan i Les O'Hara. Ens traslladem el negoci el 2010 a la seva actual ubicació bella aquí a Alcudiamar.

 

La mesura ens permet concentrar-nos en el mercat de iots i super iot, en termes de subministrament i brodant els uniformes de la tripulació i la roba de llit a mida per a aquelles lliteres en forma bojos. Personalització i monogrames addicional simplifica el procés de "maquillatge" i assegura articles no estan extraviats a la bugaderia!

 

La mesura s'ha assegurat un creixement substancial en aquestes àrees clau i ens ha permès col·laborar amb els principals proveïdors de roba com SLAM i Musto per als uniformes de la tripulació.

 

Estretament vinculats a aquest sector és el subministrament i el brodat de fundes de defensa, que ajuden a mantenir i millorar l'aspecte de les embarcacions de qualsevol mida. La majoria de les cobertes que vostè veurà en els iots i embarcacions a motor aquí a Alcudiamar s'han subministrat i amb la marca de Hornblower, i ara estem en el principal proveïdor de parafangs cobreix al nord de Mallorca.

 

També subministrem molts negocis locals amb la seva roba de treball i oci brodat i hem expandit a proporcionar la impressió de vinil en peces de vestir per als grans dissenys de logotip. El nostre catàleg en línia completa compta amb molts estils de totes les principals marques de roba.

 

No obstant això, també ens comprometem treball per compte aliè de la personalització de roba de llit i tovalloles per als articles més grans, com ara branding seients del timó, hamaques i fins i tot para-sols i tendals.

 

Treball Hornblower Embroidery a tota l'illa sense quantitat mínima en qualsevol article, que ha demostrat ser molt beneficiós per als clients tant a nivell local aquí al Nord i en altres àrees al voltant de l'illa.

 

Una altra recent addició a la nostra oferta és personalitzat regals. Podem posar qualsevol fotografia a les tasses, les samarretes, les cobertes del telèfon mòbil, iPad cobreix, bosses i moneders, marcs de fotos i pissarra molt més. Tots poden ser adornats amb les fotos del seu vaixell o éssers estimats - el regal personalitzat perfecte!

 

Hornblower Embroidery es troba a prop de l'oficina de Marina a Alcudiamar.

Hornblower Embroidery, Paseo Maritimo, 1, Alduciamar Local 14b, Pto Alcudia, 07400, Mallorca.

Tel:  871 518 572

Mob: 627 000 679

info@hornblowerembroidery.com

www.hornblowerembroidery.com

Visitar web
On est脿?
mapa del puerto
Comp谩rtelo!
compartir facebook compartir twitter compartir google+
RESERVAR AMARRE