LLOGUER DE COTXE PER HORES

JA POT LLOGAR EL SEU COTXE ELÈCTRIC A ALCUDIAMAR

Tenim bones notícies! A Alcudiamar comptem amb un nou servei de lloguer de vehicle elèctric per hores. Amb l'objectiu de convertir la nostra illa en un lloc més amable i sostenible hem iniciat una col·laboració amb l'empresa Muvon Carsharing, per a poder oferir aquest servei amb totes les seves comoditats..

El lloguer del vehicle és senzill, ràpid i 100% en línia a través de l'app de Muvon. Sense cues i sense claus, pot fer totes les gestions des del seu mòbil. Només pagui pel temps d’ús del cotxe, com que és un lloguer per hores, no pagarà de més.

foto_apartado

LLOGUI UN BMW I3 ELÈCTRIC PER HORES AL PORT D’ALCÚDIA

Alquiler de coche eléctrico compartido por horas en Mallorca. Solo pagarás por el tiempo que dure la reserva. Gestión 100% online y desde tu móvil

Posem a la seva disposició un BMW i3 elèctric a les instal·lacions del nostre port esportiu. El trobarà aparcat enfront de la porta d'accés al Botel Alcudiamar, al costat del seu carregador elèctric.

El BMW i3 compta amb 5 portes, 4 places i 260 km d'autonomia. A més, està fabricat amb un 90% de materials reciclats i reciclables, perquè pugui moure's sense deixar empremta de CO2 a l'illa.

foto_apartado

COM PUC LLOGAR EL MEU COTXE ELÈCTRIC COMPARTIT?

Amb l'aplicació de Muvon accedeixi a aquest servei de carsharing i llogui un cotxe elèctric per hores. Únicament pagui pel temps que duri la seva reserva, de la manera més fàcil, ràpida i 100% des del seu mòbil.

És molt senzill, li expliquem com fer-ho:

  1. Descarregui's l'aplicació gratuïta de Muvon per a iOS i Android
  2. Doni's d'alta amb les seves dades i adjunti una foto del seu permís de conduir
  3. Faci la seva reserva

La mateixa aplicació indica la ubicació del vehicle i el seu accés. A més, tots els tràmits es realitzen en línia. Gràcies a aquests senzills passos, ja està al volant d'un vehicle elèctric conduint per Mallorca. Increïble, veritat?

foto_apartado

QUIN ÉS EL PREU DEL LLOGUER D'AQUEST COTXE ELÈCTRIC?

Alquiler de BMW i3 eléctrico por horas en Mallorca

BMW

BMW i3 eléctrico

Nomes pagarà per les hores que duri la seva reserva.  • Preu per 1 hora 7.20 /hora

ATENCIÓ Al CLIENT EN TOT MOMENT

Comptam amb un equip d'atenció al client disponible 24/7 per telèfon, correu i Whatsapp. Durant el procés, el client rep tota la informació al seu mòbil: la confirmació de registre i reserva, instruccions per a la conducció i càrrega del cotxe, i la confirmació de la finalització de reserva. La comunicació es realitza en l’ idioma que vostè prefereixi, català, castellà o anglès.

QUÈ ACONSEGUEIX COMPARTINT UN COTXE ELÈCTRIC

Gràcies a aquest servei alternatiu de mobilitat a Mallorca, mitjançant l'ús de cotxes elèctrics compartits, aconseguim reduir:


  • La gran quantitat de cotxes d'ús privat, la mitjana actual es de 1,2 vehicles per persona.
  • L'espai urbà que ocupa aquesta gran massa de vehicles, i que, a més, passen estacionats el 97% del temps.
  • La contaminació que produeix l'ús de vehicles no elèctrics.

A Alcudiamar pensam que és imprescindible canviar el model de mobilitat a Mallorca per a conservar el seu entorn. Tant en el nostre port esportiu com al Botel Alcudiamar, sempre hem tingut molt present el compromís mediambiental, i oferint aquest servei de lloguer de cotxes sabem que gràcies a vostè contribuïm a cuidar la nostra illa.

Així que no esperi més i gaudeixi d'aquest servei per a desplaçar-se quan visiti el nostre port.
Let’s Muvon a Alcudiamar!

Compártelo!
compartir facebook compartir twitter compartir google+
RESERVAR AMARRE